Lily Collins glavna uloga u Evil Dead remakeu

Piše: Deni Zgonjanin

Mlada Lily Collins je dobila glavnu ulogu u remakeu kultnog horora Evil Dead. Lily smo do sada mogli vidjeti u filmovima poput Priesta i Abductiona, dakle sranjima koja su doživjela teški flop u kinima i kritičarska pljuvanja epskih razmjera. Nisam baš uvjeren u njenu glumačku sposobnost, no držim fige da će ju redatelj remakea Fede Alvarez uspjeti iskorigirati dovoljno da ne upropasti film koji ima šansu ispasti neloš.

Scenarij je napisala Diablo Cody, što je najveći plus filma, a u njenoj se verziji radnja vrti oko grupe mladih ljudi koji odlaze u brvnaru u šumi tulumariti i najebu nakon što oslobode strašno zlo zbog čitanja Necronomicona, zato jer je to valjda jedina knjiga koju vrijedi nositi na tulum usred ničega… Sam lik Mie, koji će utjeloviti Lily, dolazi u brvnaru da bi prošla proces odvikavanja nakon nedavnog predoziranja. Naravno, kad izbiju prva sranja, nitko joj ne vjeruje zato jer mora da ju pucaju halucinacije od droga kojih se najela prije tjedan dana.

Prema riječima scenaristice Cody, ova će verzija imati puno brutalnije scene nego originalm pa joj valjda ne gine rated R status. FAK jea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.