Lijep dar za Božić: Prednaručite Disneyjev hit ‘Zvončica i tajna krila’ već danas

Piše: Sven Mikulec

Iako u prodaju izlazi tek 19. prosinca, već danas možete
prednaručiti animirani hit ZVONČICA I TAJNA KRILA na DVD-u!

Samo preko web shopa Dajpet već danas možete prednaručiti Disneyjev animirani hit Zvončica i tajna krila kojeg je u hrvatskim kinima pogledalo blizu 30 tisuća ljudi! Ovaj novi nastavak iz serijala Disneyjevih vila gotovo instantno je postao omiljen među najmlađom publikom. Animirani hit sinkroniziran je na hrvatski jezik, a među glumcima koji su posudili svoje glasove svakako trebamo izdvojiti Hanu Hegedušić, Mirelu Videk, Anu Kraljević, Anu Begić, Mirelu Brekalo Popović, Jelenu Miholjević i mnoge druge.

Pojavom misteriozne sile koja povuče Zvončicu preko granice u taj nepoznati svijet, ona otkriva tajnu koja će joj promijeniti život zauvijek. Zvončica susreće vilu mraza po imenu Zimčica, jedinu vilu koja može pomoći otključati tajna krila. Uz zabavu i smijeh između dvije vile će nastati čarobna povezanost koja će ih dovesti do zapanjujućeg otkrića… Otkrit će da su njih dvije više od prijateljica, one su sestre! Kad Vilinska dolina bude ugrožena, ovaj savršeni par će morati udružiti snage kako bi spasio njihova dva svijeta. Disneyjev film Zvončica i tajna krila će vas uvjeriti u snagu prijateljskih i sestrinskih veza čija će neraskidivost promijeniti Vilinsku dolinu zauvijek.

Lik Zvončice osmislio je autor J. M. Barrie u svom megauspješnom romanu Petar Pan, a od tada se pojavljuje kao naslovni lik u istoimenom animiranom serijalu kompanije Walt Disney. Ovo je već četvrta animirana pustolovina jednog od najvoljenijih Disneyjevih likova i četvrta koju izdajemo na DVD izdanju koje osim samog filma sadržava i posebne dodatke od kojih svakako treba izdvojiti glazbeni video „Great Divide“ u izvedbi McClain Sisters.

Leave a Reply

Your email address will not be published.