Leonardo preuzeo glavnu ulogu u filmu Alejandra Gonzaleza Inarritua

Piše: tonymelo

dicaprio

Nakon što je završio sa snimanjem Vuka s Wall Streeta i doživio još jedan poraz na Oscarima, Leonardo DiCaprio nije odlučio svoju tugu utopiti radom na nekom novom projektu. Umjesto toga je otišao na zasluženi godišnji odmor, a sada se čini kako je tom odmoru došao kraj. Najnovije informacije govore kako će preuzeti glavnu ulogu u trileru The Revenant. Film će se bazirati na istoimenoj noveli pisca Michaela Punkea, a redateljsku palicu preuzeti će Alejandro Gonzalez Inarritu.

Snimanje bi trebalo započeti u rujnu ove godine, a radnja će se odvijati u drugom desetljeću devetnaestog stoljeća. Priča će pratiti graničara na traperskoj ekspediciji koji biva napadnut, i pri tome teško ozlijeđen, od strane podivljalog medvjeda. Njegovi kolege dođu do zaključka, kao što bi to učinili svi normali poslovni ljudi, kako bi bilo najbolje za sve njih da ga opljačkaju i ostave u šumi. Na njihovu žalost, jedan medvjed nije dovoljan da bi uništio našeg neuništivog junaka, te se nakon nekog vremena oporavi i polagano krene u osvetnički pohod na sve koji su ga izdali. Nekako mi se čini da je Statham rođen za ovakav tip uloge, ali ćemo vidjeti što DiCaprio može kada se nađe u ovakvoj situaciji.

Dugo se vremena uz projekt vezalo i ime Seana Penna u ulozi jednog od razbojnika, ali se čini kako je ta baba s kolačima davno prošla. Inarritu je do sada radio na filmovima poput 21 gram i Biutiful, a u kina nam uskoro dolazi njegova crna komedija Birdman s Michaelom Keatonom u glavnoj ulozi. Ironično, film govori o glumcu koji je nekada davno glumio poznatog superheroja i sada pokušava napraviti kazališnu predstavu o svom životu. S druge strane, postojeće glasine DiCapria trenutno povezuju uz još nekoliko projekata, od kojih se najviše ističu drama Blood on Snow, te još neimenovani film u kojemu će se ponovo udružiti s Jonahom Hillom kako bi ispričao priču lažno optuženog bombaša Richarda Jewella.

Film u kina dolazi na jesen 2015. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.