Leonardo DiCaprio obolio od poremećaja osobnosti

Piše: tonymelo

leonardo-dicaprio

Nakon što je snimio Vuka s Wall Streeta, Leonardo DiCaprio je otišao na zasluženi odmor na kojemu se na pješčanim plažama naslikavao sa zgodnim djevojkama i širio glasine o vezi s Rihannom, no ubrzo mu je postalo dosadno, te je punom parom počeo raditi na novim projektima. The Revenanta već snima, a najnovije informacije govore kako u planu ima još jedan projekt – The Crowded Room.

Adaptacija je to knjige “The Minds of Billy Milligan” koja je napisana po istinitom događaju. Gospodin Milligan, optužen za oružanu pljačku i silovanje triju žena, prvi je čovjek u SAD-u koji je proglašen nevinim zbog postojeće mentalne bolesti. Zlostavljan kao dijete, obolio je od poremećaja višestruke ličnosti, te razvio 24 različite ličnosti među kojima se posebno ističu: Arthur – pravi engleski džentlmen, Ragen – jugoslavenski komunist koji je izvršio spomenutu pljačku, i Adalana – lezbijka odgovorna za silovanja.

Na ovoj psihološkoj drami radi se već nekoliko desetljeća, a DiCaprio žudi za ulogom Milligana još od 1997. godine. U izvornoj verziji film je trebao režirati James Cameron, dok je glavna uloga pripala Johnu Cusacku. Jason Smilovic (Lucky Number Slevin) napisao je novi scenarij za The Crowded Room, a mi se nadamo da će, ako ništa drugo, barem jedna od 24 ličnosti osvojiti Oscara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.