Lee Daniels snima film o Janis Joplin

Piše: tonymelo

Nakon uspješnog prvog tjedna prikazivanja filma The Butler, redatelj Lee Daniels potvrdio je da započinje raditi na svojem sljedećem velikom projektu -biografskoj drami o Janis Joplin. Amy Adams bi trebala utjeloviti preminulu pjevačicu, a film će se fokusirati na jedan dan u životu Janis Joplin.

U intervjuu za THR Daniels je izjavio da nije bio svjestan da je pokojna pjevačica bila tako pametna, štoviše da je bila prava intelektualka. Istaknuo je i to da nije jedina genijalka koja je istovremeno bila i narkoman. Komentirajući Amy Adams i njezin pjevačke sposobnosti, kazao je da je iznimno talentirana, što ne iznenađuje nikoga tko je imao prilike pogledati Enchanted.

Kada završi sa snimanjem biografije prvo planira adaptirati mjuzikl Miss Saigon, a zatim želi snimiti jedan hororac. Komentari kritičara o odabiru Amy Adams za glavnu ulogu su podjeljeni. Što vi mislite, dobar izbor ili je to moglo i bolje?

4 komentara za “Lee Daniels snima film o Janis Joplin

 • Philipp says:

  Pa definitivno su mogli i neku malo jaču glumicu uzeti, ali budući da je sam redatelj već iznenađen intelektom Janis Joplin, ništa me ne iznenađuje.

 • Jelena says:

  “Istaknuo je i to da nije jedina genijalka koja je istovremeno bila i narkoman.”

  džizs fakin krajst

 • Toširo Mifune says:

  Hoćeš reći da nije bila narkoman? Ili da nije bila genijalka :)

 • jelena says:

  pod uslovom da me ne ložiš – ne, nego ne msm da se to međusobno isključuje. I iznova se fasciniram načinom prodaje priče a ovde i autora. I nije mi problem što nije znao, nego kako razmišlja i šta smatra bitnim da kaže

Leave a Reply

Your email address will not be published.