“Labeouf je jebeni idiot”

Piše: Sven Mikulec

Nakon što je zvijezda Transformera nakon završetka snimanja posljednjeg nastavka Indiane Jonesa javno posrala projekt koji je, na kraju, zaradio impresivnih 800 milijuna dolara, istupio je i njegov partner sa snimanja, legendarni profesor s bičem, Harrison Ford.

Shia Labeouf je, prisjetimo se, rekao kako se “osjeća kao da je naštetio serijalu koji su ljudi voljeli i držali dragocjenim”, uz dodatak: “Možete okriviti scenarista ili možete reći da je kriv Steven (Spielberg). Ali glumčev posao je da se pobrine da priča bude uvjerljiva, a ja to nisam uspio…”. Iako je Labeouf spomenuo i kako ni Ford nije, blago rečeno, bio oduševljen filmom, njegov se mnogo iskusniji kolega na sve to kratko, ali sočno osvrnuo:

“Mislim da se ponio poput jebenog idiota. Kao glumcu, mislim da mi je obaveza podržati svoj film bez da od sebe radim totalnog kretena. Shia je ambiciozan, talentiran, pazi na detalje – i uči se kako se nositi sa situacijom koja je vrlo specijalna i teška.”

Dok je Kraljevstvo kristalne lubanje s financijske strane prošlo odlično, kritičari i publika uglavnom su se podijelili oko dojmova, zamjerajući filmu forsirani slapstick i nedostatak šarma i spontanog humora koji je krasio prethodna tri legendarna dijela.

2 komentara za ““Labeouf je jebeni idiot”

  • Deckard says:

    Meni je OK i ovaj Indy, malo su mi alieni to much, ali ipak se osjeti da je napravljen s nekim žarom, a ne samo da se izvuče lova. Ipak, nadamasenadamsenadamse, da će Shia u idućem nastavku reći “doviđenja” serijalu jerbu mi stvarno nije doprinijeo ničime.

  • Maxima says:

    Le “Beef” nije ni za dobrog odreska, iako je sirov. Ford mu je tako fino zanio na okuci, stara kvrga zna kako se to radi. Kako ćeš mlad i zelen i k tome bzvz tako posrati jednog Spielberga? Mislim, čovjek je ipak legenda, taman se malo zaigrao pred kraj, jel’…

    gnjida mala… ew

Leave a Reply

Your email address will not be published.