Kyle MacLachlan najavio povratak u `Twin Peaks´

Piše: Iva Bucić

kyle_tp

David Lynch probudit će duhove Twin Peaksa, i konačno fanovima dati odgovore na koje čekaju već četvrt stoljeća.

Snimanje bi trebalo početi dogodine, a prve se od ukupno devet planiranih epizoda očekuju dvije i šesnaeste. Scenarij će napisati Lynch i Mark Frost, a sudeći po tweetovima Kylea MacLachlana i Mädchen Amick, čini se da stara postava nije digla ruke od kultne serije.

 

Izgleda da će Kyle MacLachlan zaista reprizirati ulogu agenta Dalea Coopera. Radnja dvije sezone serije pratila je njegovu istragu ubojstva Laure Palmer u američkom gradiću Twin Peaks. Na kraju druge sezone, duh ubijene Laure Cooperu obećao mu je da će se vidjeti za 25 godina, i sve se čini da će se obećanje i ostvariti. Serija, dakle, neće biti remake, nego nastavak smješten u sadašnje vrijeme.

Doduše, ovih će devet epizoda imati snažnu središnju priču, kaže Frost, koja možda (a možda i ne) uključuje novi zločin u Twin Peaksu.

Jedan komentar za “Kyle MacLachlan najavio povratak u `Twin Peaks´

  • danijel.82 says:

    Finaly:-)Prošle godine je bila lažna uzbuna na najavu 3. sezone, ali zvanična potvrda dvojca Lynch-Frost me baš usrećila. Naravno, biće jajno videti opet harizmatičnog MacLachlana u ulozi koja ga je definitivno obeležila. Uh, valja dočekati još dve godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.