KRV na Danima hrvatskog filma!!

Piše: Deni Zgonjanin

 

Poštovani,

pozivamo sve zainteresirane da snime reklamu. Kao i uvijek, KRV stavlja ideju ispred kvalitete vašeg reklamnog videa i snimati možete amaterskom kamerom, fotoaparatom, čak i mobitelom.

Nagradu za najbolju reklamu ove godine, dodjeljuje vam WantAD School. Pobjednik će imati mogućnost jednogodišnjeg usavršavanja za (dizajnera) Art Direction. Više informacija provjerite na wwww.reklamnaskolica.hr.

Aj sad ti nemoj snimit i poslat reklamu!!!!!

Dosta vam je dosadnih, napornih, seksističkih, zastarjelih i loše sinkroniziranih reklama koje vam prekidaju omiljeni program?!

Uvjeti prijave:

-maksimalno trajanje reklame 60 sekundi

-zabranjeno je reklamirati pornografiju, narkotike, proizvode koji zagađuju okoliš te proizvođače koji ne poštuju ljudska prava

-pošaljite reklamu na DVD-u sa svim vašim podacima (ime i prezime ili pseudonim, e-mail adresa i telefon) najkasnije do 03. travnja 2011. na adresu:

STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU

TEATAR &TD – ZA KUĆNI REKLAMNI VIDEO – KRV

n/r Danijela Terek

Savska cesta 25

10 000 Zagreb

Sve pristigle radove prikazat ćemo u sklopu 20. Dana hrvatskog filma koji će se održati u Studentskom centru od 04. do 9. travnja 2011. Žiri će odabrati najbolje reklame i nagraditi ih krvavo dobrim nagradama.

Vjerujemo da možete snimiti sto puta bolju reklamu od onih kojima ste svakodnevno bombardirani i zato….. ne oklijevajte!

Autorice Ana Markić i Natalija Manojlović

Prošlogodišnju konkurenciju možete pogledati na youtube kanalu KucniReklamniVideo (http://www.youtube.com/user/KucniReklamniVideo).

Dani hrvatskog filma i Kultura promjene SC u suradnji s Kinoklubom Zagreb
Srdačan pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published.