Kristen Wiig nikako da se odluči…

Piše: Deni Zgonjanin

Bridesmaids je postao iznenađujući hit sa zaradom od 288 milijuna dolara, čime je dobio titulu najunosnije Universalove romantične komedije ikad pa ne čudi želja čelnika studija da što prije krenu u realizaciju nastavka. Jedini problem im stvara glavna zvijezda Kristen Wiig. Ona je zajedno sa kolegicom Annie Mumolo napisala scenarij za film koji ju je zacementirao na vrh liste američkih komičarki, no ona umjesto nastavka ima druge planove. Prvi u redu je njen projekt iz strasti (kako ga odmilja zove) Imogene, film za koji piše scenarij te ga planira i režirati, a osim toga zajedno sa Annie Mumolo piše još jedan scenarij.

Pošto je Universalu iz nekog razloga bilo jako bitno da se krene u realizaciju nastavka Bridesmaids što prije, studio je to objašnjenje shvatio kao definitivno ne i odlučio u nastavku pogurati jednu drugu komičarku, Melissu McCarthy. Kad su nakon toga počele kružiti negativne glasine, jadna Melissa se morala ograditi od njih te je izjavila kako joj nije plan zamijeniti Kristen Wiig. No Kristenino nećkanje nije jedini problem Universala, redatelj Paul Feig kao i producent Judd Apatow također nisu skloni nastavku, Feig zbog previše posla, a Apatow zbog Universalovog presinga i odustajanja Wiigove.

Sve je zvučalo kao da nove avanture djeveruša nećemo uopće gledati, no onda se opet javila Kristen i objasnila kako je njena prijašnja izjava krivo protumačena i da nije mislila da odustaje od potencijalne franšize, već da ju želi samo malo odgoditi dok ne slože kvalitetan scenarij, s čime se složio i Apatow pa sad svi čekaju da im na pamet padne neka pametna ideja…

Leave a Reply

Your email address will not be published.