Kreatori ‘Arrested Developmenta’ i ‘Communityja’ pripremaju zajednički projekt

Piše: Iva Boneta

COMMUNITY -- "Analysis of Cork-Based Networking" Episode 506 -- Pictured: (l-r) Yvette Nicole Brown as Shirley, John Oliver as Professor Ian Duncan, Gillian Jacobs as Britta, Joel McHale as Jeff, Alison Brie as Annie, Jonathan Banks as Professor Buzz Hickey -- (Photo by: Justin Lubin/ NBC)

Nepravda nanesena ljubiteljima Arrested Developmenta ukidanjem hvaljene serije nakon samo tri sezone, polako se ispravlja. Osim što je doživjela četvrtu sezonu, Mitch Hurwitz, njen tvorac, trenutno radi na filmu nakon kojeg bi mogla doći i peta. A ako volite AD, vrlo je vjerojatno da volite i Community, još jednu seriju čija je sudbina dugo bila neizvjesna. Iako se šuškalo o ukidanju, nastavila je dalje bez Dana Harmona, glavnog scenarista i tvorca, što je uzrokovalo burne reakcije gledatelja. Harmon je naposljetku vraćen, a nove epizode se i dalje snimaju. Prema svemu sudeći, doći će i do šeste sezone.

Dobrim vijestima tu nije kraj. Hurwitz i Harmon izrazili su uzajamno poštovanje tako da su jedan drugome dodijelili epizodnu ulogu u vlastitoj seriji, a sada će, čini se, otići korak dalje. Harmon je za Rolling Stone bez puno detalja potvrdio postojanje zajedničkog projekta koji je navodno dogovoren tijekom pijanke. Obojica su trenutno zauzeta drugim stvarima zbog čega je suradnja na čekanju. Nadamo se skorom ostvarenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.