Konačno otkrivena postava `Star Wars VII´

Piše: Tena Strahinec

star-wars-500

Ovo nije još jedna vijest o najavljenom filmu za kojeg ne znamo glumačku postavu, redatelja, niti naslov – Star Wars: Episode 7 otkrio je glumce i glumice koje ćemo gledati 18. prosinca 2015. i, očekivano, internet je poludio.

Redatelj J.J. Abrams u Londonu se sastao s glumcima s kojima će raditi na filmu i objavio fotku na kojoj možete vidjeti glumce i glumice koji ulaze u povijest Star Wars franšize.

Slijedi najava Walt Disney Pictures i Lucasfilma: „Star Wars tim uzbuđeno predstavlja postavu Star Wars: Episode VII: Glumci John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson i Max von Sydow pridružit će se originalnim glumcima sage, Harrisonu Fordu, Carrie Fisher, Marku Hamillu, Anthonyju Danielsu, Peteru Mayhewu i Kennyju Bakeru u novom filmu.“ Abrams je podijelio svoje uzbuđenje oko projekta: „Jako smo sretni što možemo konačno sa svima podijeliti glumačku postavu Star Wars: Episode VII. Uzbudljivo je i nerealno gledati voljenu originalnu postavu i ove sjajne nove glumce kako zajedno oživljavaju taj svijet. Počinjemo sa snimanjem za par tjedana i svi daju sve od sebe kako bi fanove učinili ponosnima.“

Ubrzo nakon najave glumaca katapultirane su brojne teorije, pretpostavke i zaključci među kojima je i ona da je Driver u pregovorima oko uloge negativca, Boyega oko uloge Jedija, a Isaac oko uloge Han Solo štiha. Iako se ne zna koja će uloga pripasti Ridley, djeca Hana Sola i princeze Leie trebala bi imati udio u filmu. U tom slučaju bismo ju mogli gledati u ulozi njihove kćerke.

Oskarovac Michael Arndt napisao je originalnu verziju scenarija koju su prepravili Abrams i Lawrence Kasdan (Imperij uzvraća udarac). Uz glazbenu podlogu neizostavnog Johna Williamsa nestrpljivo očekujemo prosinac kad će se još jednom diljem svijeta u kinima gledati legendarni Star Wars. Uzbuđeni?

star-wars-epiosde-7-cast-image

Leave a Reply

Your email address will not be published.