Konačni cast u “Dark Knight Rises”

Piše: Vanja

Dajući prije nekih tjedan dana intervju CBS-u, u razgovora voditelja i slavnog zagorjel… ups, okorjelog borca protiv zločina Harveyja Denta, Eckhart je zabacio revir na pitanje hoće li “Dvolični” ipak, unatoč dosadašnjem negiranju Christophera Nolana, ponovno zaigrati za ekipu. Film se treba početi snimati za neka dva mjeseca, tako da bi ovaj neočekivani rasplet bio relativno dobrodošao – fali negativaca, priznajmo.  Sasvim dovoljno drame je oko Levitta, koji će, predmnijevam, definitvno igrati tu tako da…no on mi nikako nije sporan, on će odraditi što god mu daju iako mi -Les Misérables – to ne znamo.

Nolan je bio izričit kako oko Jokera tako i oko oživljavanja Harveya Denta, što samo po sebi nema velike veze s Two-Faceom. No, kako se cast praktično iz dana u dan mijenja, živo me interesira je li se Aaron samo zafrkava, što bi bilo prilično neslano i neozbiljno. Doduše, nije jadniku lako kad ga stalno propitkuju o liku Harveya Denta, bez obzira u čemu glumio i o čemu pričao.

Upitan je li točno da NEĆE biti Harvey Dent u “Dark Knight Rises”, naoko zbunjeni Eckhart je svejedno zagonetno odgovorio:

Neću biti? Zbilja ne bih znao reći…”.

E sad… poznata nam je Nolanova odluka da Harveya Denta više “ni”;  doduše, poslije svih Eckhartovih komentara na istu (svi su, jasno,  bili onako veseli, prijateljski i to …), Dent je vjerojatno deader than dead and then some more. Međutim, svo to šuškanje navodi na pomisao kolika je zapravo šansa da se gothamski tužitelj pojavi kao jedan od master villaina, no navode na to i šuške o njegovim (navodno) nerijetkim susretima s redateljem između dva filma. (Sic? Gdje, zbog čega?)

Nigdar ni bilo da nekak ni bilo, pa ćemo i ovaj put revno provjeravati stanje na IMDB-u, jer zaboga, kad su ga (drugi put) izravno pitali hoće li se pojaviti u završnici Nolanove trilogije ili ne (ono, daj već jednom, priznaj, neće ti oko ispast’…), odgovor je opet bio – zagonetka:

Kako bih uopće mogao odgovoriti na takvo pitanje? Pa to je ravno miniranju vlastite karijere. Ali otkrit ću vam – Harvey Dent jeste mrtav.”

Boo-hoo. Ne Mi smo glupi i otkrio nam je toplu vodu jer ne znamo zvrčku Harveya Denta i Two Facea, jel’, ako je umro Harvey Dent, je li tko možda… slučajno… (za)ostao u ostatcima tog bijednog no ludog lika? “Dark Knight Rises ” je definitivno kratak s villainima. Nije teško zamisliti što se sve iza ovog kuha. Osobno mi je drago što Nolan drži pod tepihom glavne adute. Pa ljutom mukom je otkrio da će Tom Hardy glumiti baš Banea, jer mjesecima nismo znali koga će, već jednog od Batmanovim najjačih protivničkih sila, (ali da, baš „sila“ – njegov iznimni IQ je nešto što ne odlikuje baš sve protagoniste Batmana osim možda – Jokera, (Burton Batman fans, ispričavam se – Jokeri su inače upper class uvijek i sa svim redateljima jer da prostite they fick everyone in their brains, a ne nužno ili gotovo nikako by muscle force… tako da…)

Hoće li  Two-Face imati cameo u filmu (možda s Iron-Manom za šankom, ljutit, pa će mu ovaj objašnjavati poredak, funkcije ljudi i svijeta, a Hulk će ih sve smirivati?) Woo-hoo! Ili Aaron tek pokušava ugrabiti pokoji vruć headline? Ovo posljednje ga definitivno neće ubaciti u film, iako… što više zlica, to bolji Batman. Veni, vidi…fugi? A kako se samo uvlači Hathaway u ulozi „Cat Woman“ (mora li?) – ma, ali galakatički!

Sačekajmo. Tu će, ako ništa, biti iznenađenja :)

3 komentara za “Konačni cast u “Dark Knight Rises”

 • papi says:

  Ti koj si napisao ovaj članak pročitaj ga ponovno te malo odmori od pisanja

 • Marin says:

  Levitt će se pojaviti u novom filmu, sad je 100%. Koja uloga? Još nije sigurno, ali je lijepo znati da će opet biti u timu Nolan sa Hardyem. Još ako se potvrde najave da bi i Cotillard mogla završiti u novom filmu o šišmišu – uh. 😀

 • Maxima says:

  Malo mi je prenategnuta priča strip-fanova zašto je Bane white, ono, on kao ima neki postotak latino krvi u sebi (mislim u stripu). OMG. Barem Nolanovi Batmani ne gledaju boju kože (i još pokoji, Ironman, npr… blah)

  Može li netko drugi glumiti Banea? Da.
  Treba li netko drugi glumiti Banea? Ne.

  😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.