Kolaž-vijest o superjunacima predvode Mark Hamill i Jason Momoa

Piše: tonymelo

trickster

Ovo mirno predblagdansko razdoblje iznimno je sušno kada su u pitanju filmske novosti. Ekskluzivnih vijesti i bombastičnih najava nigdje na vidiku, pa smo zato odlučili na jednom mjestu sakupiti sve nove informacije vezane uz nadolazeće strip adaptacije i složiti jednu kompilacijsku vijest vezanu uz DC i Marvel.

Ljetos saznasmo kako će Jason Momoa glumiti Aquamana, a nakon što je to nedavno i službeno potvrđeno, Momoa napokon smije govoriti o ulozi. Na upravo održanom Comic-Conu u Brazilu, otkrio je kako je potpisao ugovor o snimanju četiri filma, izrazio želju da Zack Snyder režira Aquaman film, te posebno istaknuo kako će njegova verzija kralja Atlantide biti opaka, jer u suprotnome ne bi angažirali njega.

Osim vijesti vezanih za Aquamana, imamo nove informacije/glasine i drugome DC hitu – Batman V Superman: Dawn of Justice. Ovo bi se moglo smatrati SPOILEROM, pa nastavite čitati na vlastitu odgovornost. Jedan od bitnih likova iz stripa, esencijalan za Batmana, neće se pojaviti u filmu. Riječ je o Jamesu Gordonu, a razlog zašto se neće pojaviti je prilično neočekivan. U ovom univerzumu, Gordon je poginuo na dužnosti. Spekulira se kako bi u slučaju da isto vrijedi i za Robina, napokon mogli dobiti mračnu verziju Batmana kakvu fanovi već desetljećima zahtijevaju.

Treća vijest dolazi nam iz DC-jevog TV univerzuma. Mark Hamill (Luke Skywalker) će reprizirati svoju ulogu Trickstera u The Flashu. Nisam siguran, koliko je reprizirati točan izraz, ali u originalnoj seriji iz 1990., Hamill je glumio iznimno zabavnog negativca Trickstera (fun fact: glumac koji sada glumi Flashovog tatu, tada je glumio Flasha), dok će u novoj verziji glumiti originalnog Trickstera, koji sada služi doživotnu zatvorsku kaznu, te pomaže novom Flashu uloviti njegovog oponašatelja.

Posljednja informacija dolazi nam iz Marvela i radi se o mogućem pojavljivanju glumačke legende Ala Pacina u jednom od nadolazećih filmova. Nakon što je pogledao Čuvare galaksije, javno je pohvalio redatelja Jamesa Gunna, te na pitanje o mogućem angažmanu odgovorio potvrdno. Sada smo dobili informaciju kako se i službeno sastao s Kevinom Feigeom, predsjednikom Marvelovog filmskog studija, te da Marvel, ukoliko će Pacino biti zainteresiran, ima ulogu spremnu za njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published.