Koja će glumica praviti društvo Johnnyju Deppu u novom Thin Manu?

Piše: Deni Zgonjanin

Nakon što je Johnny Depp potvrđen kao glavna muška uloga u remakeu Thin Mana, redatelj Rob Marshall se bacio u potragu za glavnom ženskom ulogom. Popis glumica koje konkuriraju za ulogu je impresivan, a na njemu su imena poput Carey Mulligan, Emma Stone, Kristen Wiig, Emily Blunt, Rachel Weisz, Eva Green, Amy Adams i Isla Fisher.

Popis je prilično eklektičan, od glumica koje su poznatije kao komičarke pa sve do čistih dramskih glumica. Osobno nemam favoritkinju zato jer ne znam u kojem će smjeru ići film, ukoliko bi se odlučili za ozbiljniji pristup, onda bih definitivno navijao za Rachel Weisz ili Mulliganicu. No opet, ako se odluče raditi film koji više naginje komediji, glasao bih za Emmu Stone ili Kristen Wiig. Posljednja je ustvari idealan izbor za komičan pristup remakeu i mislim da bi imala više nego solidnu kemiju sa Deppom.

Radnja originalnog Thin Mana se vrtila oko privatnog detektiva Nicka Charlesa koji zajedno sa svojom ženom Norom istražuje ubojstvo. Njih su u originalu iz 1934 tumačili William Powell i Myrna Loy, koji su očito dobro odradili svoj posao pošto je film izrodio nekoliko nastavaka te TV seriju. Knjigu po kojoj je snimljen film je napisao Dashiell Hammett, a izdana je iste godine kad je snimljen prvi Thin Man…

Leave a Reply

Your email address will not be published.