Kocka je bačena: Johna Belushija glumit će Emile Hirsch

Piše: Sven Mikulec

00

Glavno lice filmova Djevojka iz susjedstva (2004.), U divljini (2007.) i Killer Joe (2011.) Emile Hirsch glumit će Johna Belushija u biopicu pod redateljskom palicom scenarista The Pursuit of Happyness, Stevea Conrada.

S obzirom da se radi o kombinaciji komedije i drame – baš poput Belushijeva života – ovaj me izbor glumca prilično veseli. 28-godišnji Hirsch je u Djevojci pokazao da mu komedija nije strana, dok je U divljini bio njegov diplomski rad. Šuškalo se da su kombinacijama za ulogu bili i Adam Devine (Pitch Perfect) i Joaquin Phoenix, ali vjerujem da je donesena najbolja moguća odluka.

Nakon U divljini Seana Penna, Hirscheva karijera pomalo je zamrla i očekivao sam nešto jači uzlet, koji bi mu ova uloga mogla osigurati. Belushi je, prisjetimo se, 1982. godine umro od predoziranja, ne mogavši se nositi sa svime što mu je donio status filmske (Animal House), televizijske (Saturday Night Live) i glazbene (Briefcase Full of Blues) slave.

Hirscha ćemo uskoro, pak, moći gledati u ratnom akcijskom filmu Lone Survivor u društvu Marka Wahlberga, Bena Fostera i Erica Bane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.