Knoxville se još uvijek oporavlja

Piše: Sven Mikulec

Johnny Knoxville, heroj milijuna ljudi s dobrim želucem i diskutabilnim načinom zabave, još uvijek se pokušava vratiti u normalu nakon zastrašujućeg incidenta sa snimanja iz 2007. godine.

39-ogodišnji glumac i zabavljač, kojeg smo imali prilike vidjeti i u poznatijim filmovima poput Men in Black 2 ili Dukes of Hazzard, sada vjerojatno žali što se prije tri godine motorom zaletio na to kobno brdašce – Knoxville je izgubio kontrolu nad vozilom, koje se vinulo u zrak i sletilo ravno na njegove genitalije, usput mu poderavši uretru.

Tjednima se oporavljao od nesreće, a čak i danas, gdje god išao, sa sobom nosi stalni podsjetnik na dan kad je gotovo bio uškopljen. Naime, Knoxville nikamo ne ide bez malog plastičnog katetera pomoću kojeg svakodnevno prazni mjehur, kako bi spriječio formiranje nepoželjnog tkiva na ozljeđenoj uretri. Da ilustriramo njegovu muku, spomenimo da se radi o cijevčici od 40-ak centimetara debljine prosječne olovke. Pa ti izvodi pizdarije idući put…

Knoxville nije siguran koliko će još morati koristiti ovaj neobični suvenir, ali se nada da će jednog dana opet moći pišati kao čovjek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.