Kidd okuplja zanimljivu postavu

Piše: Filip Jakovljević

Redatelj Dylan Kidd (Roger Dodger) prihvatio je ponudu studija CBS Films da režira film Get a Job, te je odmah krenuo u okupljanje prilično zanimljive postave. U pregovorima su već Miles Teller za glavnu ulogu, te Christopher Mintz-Plasse i Jay Pharoah, dok su ponude poslane i Anni Kendrick i Bryanu Cranstonu. Zvijezda filma Roger Dodger, Jesse Eisenberg bi trebao imati cameo nastup u ovom Kiddovom projektu.
Radnja filma se vrti oko skupine prijatelja koji trebaju spustiti svoja očekivanja o životu i vratiti se u stvarni svijet zbog recesije. Scenarij potpisuju Kyle Pennekamp i Scott Turpel, a producenti su Michael Shamberg i Stacey Sher.
Možda ova glumačka imena još ne nose toliku težinu, ali radi se o skupini glumaca koja je Hollywoodu trenutno vrlo zanimljiva i u znatnom je usponu. Bryan Cranston je jako napredovao od uloge Malcolmovog tate (koji je bio zakon) do zapaženih uloga u filmovima poput Drive, Contagion i The Lincoln Lawyer, a uskoro dolaze i Red Tails, Rock of Ages, John Carter i remake Total Recalla, koje barem ja, s izuzetkom J. Cartera, s nestrpljenjem čekam. Biranje Tellera za glavnu ulogu također ne bi trebalo biti neko iznenađenje, jer je mladi glumac dobio velike pohvale kritičara za uloge u filmovima Rabbit Hole i Footloose (remake) i ako tako nastavi očekuje ga velika karijera. Ove godine ćemo ga gledati u još dva filma – Project X i 21 and Over. Dodajmo još k tome Annu Kendrick (Up in the Air, 50/50, Scott Pilgrim vs. the World) i dečke iz Saturday Night Livea, Mintz-Plassea i Pharoaha, i mogli bismo dobiti jednu zanimljivu humorističnu dramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.