Kevin Costner planira snimiti vestern trilogiju u samo godinu dana

Piše: Tena Strahinec

april

Prema nekima ambiciozan, a prema drugima nerealan, glumac Kevin Costner ima u planu snimiti četiri vesterna, od kojih tri želi snimiti i prikazati u kinima u vremenskom razdoblju od godine dana. Costnerova je ideja osmisliti trilogiju iza koje bi slijedio četvrti film, a sve objašnjava:

„Imam u planu vesterne koje mislim da ću snimiti. Ustvari, imam ideju da ih sve snimim u isto vrijeme i prikažem jedan na Dan sjećanja, jedan za Dan zahvalnosti i jedan 4. srpnja te sve u razdoblju od 12 mjeseci jer je to jedna priča i jedno putovanje s četvrtim filmom koji dolazi odmah nakon trilogije. Hoću li to uspjeti? Ne znam. No, to je ono o čemu razmišljam, što pokušavam učiniti. Ljudi mi kažu: ‘O, to je baš zanimljivo, Kevin. Mi ne mislimo da to možemo učiniti’, a ja u sebi mislim: ‘Čovječe, to je baš dobra ideja’.“

Očito veoma nabrijan, Costner se nalazi pred velikim izazovom. Dosad je režirao filmove u kojima je glumio glavnu ulogu, a to su redom Ples s vukovima iz 1990. (izv. Dances with Wolves), Vodeni svijet iz 1995. (izv. Waterworld) i Poštar iz 1997. godine (izv. The Postman), dok je zadnji koji je režirao bio Divlja prostranstva 2003. godine (izv. Open Range). Vjerujem da nas sve zanima kako će se Costner snaći u osmišljavanju priče smještene na Divljem zapadu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.