Katee Sackhoff kao Ms. Marvel?

Piše: tonymelo

katee-sackhoff-riddick-prem

Kao što je običaj (osim ako ste Jim Carrey koji voli novac, ali ne i nasilje), zvijezde Riddicka održavaju brojne novinarske konferencije i intervjue s ciljem što bolje promocije filma. No, s obzirom na to da Dave Bautista ima važnu ulogu u Marvelovim Guardiansima, a Vin Diesel je u pregovorima oko svoje uloge, novinari često pokazuju više zanimanja za informacije o potonjem. Na njihovu radost, od jučer ponovno imaju o čemu pisati.

U jednom od brojnih intervjua, Katee Sackhoff (Battlestar Galactica), koja igra glavnu žensku ulogu u Riddicku, ponovno je istaknula svoju želju da glumi Typhoid Mary, Harley Quinn ili Ms. Marvel. Nedugo nakon te izjave u drugom intervjuu je otkrila da već pregovara s Marvelom oko određene uloge. Tvrdi da je u razgovorima, studio želio znati kakav joj je raspored i je li slobodna u prvom tromjesečju iduće godine.

Za Guardians of the Galaxy film već su snimljene dvije trećine scena, ali novi Avengersi počinju sa snimanjem rano iduće godine u Londonu. Ako to uzmemo u obzir, postoji mogućnost da se nakratko pojavi u drugom dijelu Avengers franšize, ili bi mogla dobiti svoj vlastiti kratki film po kojima je Marvel poznat.

Tko zna, možda će se nedavne glasine o Ms. Marvel filmu napokon ostvariti. Tome u prilog ide i izjava Louisa D’Esposita (co-director u Marvelu) da je Carol Denvers/Ms. Marvel definitivno lik kojeg žele vidjeti na velikome platnu te da žele više ženskih heroina u svojim budućim projektima. Ja se još uvijek nadam da bi mogli, slično kao DC u Arrowu, u svoju seriju Agents of S.H.I.E.L.D. uvesti likove poput Ms. Marvel koji bi zatim dobili vlastiti film. Držimo fige.

Jedan komentar za “Katee Sackhoff kao Ms. Marvel?

Leave a Reply

Your email address will not be published.