Kathy Bates pojačanje 3. sezone American Horror Story

Piše: Ivan Andrijanić

90-e godine prošlog stoljeća definitivno su obilježile The X-Files, kultna serija koja je s prikazivanjem počela 1993. godine te stekla bezbroj gledatelja i fanova diljem svijeta. Mulder i Scully su se punih devet sezona bavili s paranormalnim pojavama, duhovima, raznim misterijima i sl. Ako me pamćenje dobro služi, mislim da je išla svakog četvrtka, i nakon nezaboravne uvodne špice i one upečatljive glazbe, uživali smo u novim idejama ingenioznog Chrisa Cartera.

Došao je i novi milenij, X-Filesi su više postali stvar nostalgije i ugodnog sjećanja, a paranormalne pojave su dobile neke nove projekte, među kojima je i veliku popularnost stekla American Horror Story. Ova popularna serija odvalila je već pune dvije sezone, stekla poštovanje s gledišta oba tabora, i gledateljskog i kritičarskog, te je naravno bilo samo pitanje vremena kad će nastavak.

Kao glumačko pojačanje novim epizodama dolazi i Kathy Bates, kojoj taj žanr nije nimalo stran. Tko se još ne sjeća jezive atmosfere, hladnoće i izolacije u kultnom Misery, te naslovne „junakinje“ Annie Wilkes?

Kako god, čeka nas jeziva jesen, točnije listopad, kad počinje premijera treće sezone.

Jedan komentar za “Kathy Bates pojačanje 3. sezone American Horror Story

Leave a Reply

Your email address will not be published.