Katastrofalni Legion postaje TV serija na Syfy-u?

Piše: Deni Zgonjanin

Iako sam nakon prvog gledanja Legiona tvrdio da film nije baš toliko loš, uskoro sam ga opet pogledao i shvatio da sam ipak živio u zabludi. Ova adaptacija stripa je nažalost ispala odličan argument za sve one koji su bili kategorički protiv trenda prenošenja strip junaka na velike ekrane pa me zato ova vijest posebno čudi.

Naime Syfy planira ovaj teški flop pretvoriti u TV seriju iz nekog razloga. Jasno mi je da Syfy nikad nije imao nekog posebnog ukusa, ali je ovo čak i za njih pretjerivanje. Redatelj filma Scott Stewart bi trebao režirati i TV adaptaciju, dok sudjelovanje glavnog glumca, Paula Bettanyja još nije potvrđeno.

Možda se opametio momak, iako je izgledao prilično priglupo kad je snimio još jedan film, također adaptaciju stripa, pod nazivom Priest, zajedno sa Stewartom odmah nakon ovog nedjela. Film je naravno doživio flop, što je nadam se dovoljan dokaz Bettanyju, inače odličnom glumcu da se više ne udružuje sa Stewartom…

3 komentara za “Katastrofalni Legion postaje TV serija na Syfy-u?

  • Franjo Zajec says:

    ovo sam nažalost gledao u kinu, 10min nakon kraja filma, zuriš u frenda, on u tebe i telepatski mislite “koji k… nam je ovo trebalo”. zapravo me straši al ovo bi čak moglo imati potencijala za seriju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.