Kako je Dwayne Johnson odbio priliku života

Piše: Terezija Bjelajac

Dakle naš već pomalo treševski Mr. know – it – all imao je priliku rasturiti u filmskoj adaptaciji Loboa, anti – junaka genijalnog stripovskog masterminda Simona Bisleyja i to u glavnoj ulozi. Još ovo ljeto rekao je kako bi „bilo zabavno“ (ne, Dwayne, ne bi bilo „zabavno“, bilo bi preprokleto zakon!) utjeloviti Loboa za redatelja Brada Peytona (Journey 2: The Mysterious Island), a adaptaciju je preuzela produkcijska kuća Warner Bros.

No, u razgovoru za MTV, nakon što je potvrdio da će odglumiti Herculesa u istoimenom filmu Bretta Ratnera (Prison Break), na pitanje u vezi Loboa, odgovorio je kako je to nešto što je jedne minute htio učiniti, a druge jednostavno nije, kako to već ide u Hollywoodu. Možda mu kostimi jednostavno nisu bili dovoljno uski kako bi iskazao svoj potencijal našminkanih mišića, ali ne brinite Bislyevci, nije da Lobo nije dovoljno dobar za Dwaynea, Dwayne nije dovoljno dobar za Loboa.

Za sad je film još pod statusom ‘in development’ , a nama ne preostaje ništa nego stisnuti fige i zamišljati koji filmski nasilnik bi najbolje utjelovio destrukciju i krvavu ironiju najboljeg anti-junaka u povijesti.

 

Jedan komentar za “Kako je Dwayne Johnson odbio priliku života

Leave a Reply

Your email address will not be published.