`Jump Street´ se povezuje sa `Men in Black´

Piše: tonymelo

23-jump-street

Phil Lord i Christopher Miller u posljednje vrijeme snimaju financijski vrlo uspješne i od kritičara dobro prihvaćene filmove. Od Oblačno s ćuftama, preko Lego filma, pa do oživljavanja 21 Jump Street franšize, ovaj nerazdvojni dvojac – kako oni to sami kažu – uzima projekte prepune užasnih ideja i od njih rade najbolje što je moguće. Upravo je jedna takva ideja nedavno izašla u javnost, a tiče se crossovera između 21 Jump Street i Men in Black franšiza.

Zahvaljujući hakerima koji su javno objavili Sonyjeve mailove otkriveno je kako Lord i Miller razmišljaju o povezivanju 23 Jump Street i Men in Black filmova. U nedavnom intervjuu za MTV, Lord je otkrio kako još uvijek nisu odustali od toga jer se ideja čini toliko lošom da bi zapravo mogla biti izvrsna. Izrazio je želju da se u novom nastavku detektivi Schmidt i Jenko sukobe s vanzemaljcima, te je kazao kako bi bio iznimno sretan kada bi Tommy Lee Jones pristao glumiti u filmu.

S obzirom da Lord i Miller nažalost nisu ti koji će donijeti konačnu odluku o tome hoće li crossovera biti, još uvijek ne možemo sa sigurnošću tvrditi da ćemo vidjeti Tatuma i Hilla u borbi protiv vanzemaljaca, ali se u svakom slučaju nadamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.