Julianne Moore kao predsjednica u ’The Hunger Games’

Piše: tonymelo

julianne-moore2

Julianne Moore glumit će predsjednicu Almu Coin u trećem i četvrtome dijelu Igara gladi. The Hunger Games: Mockingjay je tako uz nedavnu dobitnicu Oscara Jennifer Lawrence, svojoj glumačkoj postavi nadodao još jednu talentiranu glumicu. Glasine o tome da će Moore igrati ulogu Coin već neko vrijeme kruže internetskim portalima, a jučer smo napokon dobili službenu potvrdu.

Ovo nije prvi put da Moore surađuje sa scenaristom Dannyjem Strongom i Woodyjem Harrelsonom. Strong je napisao scenarij za Game Change u kojemu je Moore glumila Saru Palin, a Harrelson voditelja kampanje Stevea Schmidta. Uloga kontroverzne potpredsjedničke kandidatkinje mogla bi pripomoći Moore u pripremi za predstojeću ulogu. Što se tiče same priče, Mockingjaya i uloge Alme Coin u njoj, s ciljem da previše ne otkrijemo, možemo samo reći da nakon Katnissine pobjede, Panem Capitol planira izvršiti brzu odmazdu kako bi ugušio pokret otpora i njegovo vodstvo. Tu na scenu stupa predsjednica Coin.

Drugi dio sage The Hunger Games: Catching Fire u kinima počinje igrati 22. studenog ove godine, a prvi dio The Hunger Games: Mockingjay ćemo moći gledati 21. studenog 2014. Ako sve bude išlo po planu, drugi dio u kina dolazi 20 studenog 2015.

Jedan komentar za “Julianne Moore kao predsjednica u ’The Hunger Games’

Leave a Reply

Your email address will not be published.