Josh Brolin pikira glavnu ulogu u ’Jurrasic World’

Piše: Vedrana Vlainić

josh-brolin

Četvrti nastavak Jurrasic Park franšize (i prvi koji će se snimati u 3D-u) dobio je par pojačanja u glumačkoj postavi. Ty Simpkins (Iron Man 3) i Nick Robinson (The Kings of Summer), činit će mlađi dio postava, a jednu od „odraslih“ uloga osigurao je Bryce Dallas Howard, kojega već neko vrijeme povezuju s projektom. No, još kada su krenule glasine da je Howard ušao u pregovore, pojavila se i vijest da je Josh Brolin potencijalni kandidat za drugu važnu „odraslu“ ulogu.

Glumac je navodno već ušao u rane pregovore. To mu nije jedini potencijalnu blockbuster ove godine, naime, navodno je bio i jedan od mogućih kandidata za Batmana u nadolazećem (i već u startu omraženom) Snyderovom Batman vs Superman. No, izglednije je da će se družiti s dinosaurima nego dečkima u spandexu (i kevlaru). Režiju će preuzeti Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed), koji će ujedno i napisati scenarij zajedno s Derekom Connollyjem kako bi složili prču koja će (nadamo se) opravdati uopće postojanje četvrtog Jurrasic Parka.

Brolina ćemo uskoro gledati u Spike Leejevom Oldboyu, te u Labor Day Jasona Reitmana kasnije ove godine; a na ljeto 2014 u nastavku fantastične strip adaptacije Sin City, A Dame to Kill For, Roberta Rodrigueza.

6 komentara za “Josh Brolin pikira glavnu ulogu u ’Jurrasic World’

Leave a Reply

Your email address will not be published.