Josh Brolin kao Dwight u novom Sin Cityju

Piše: Ivan Andrijanić

Frank Miller/Robert Rodriguez sumorna noir senzacija se nastavlja. A Dame To Kill For, nastavak impresivnog Sin Cityja iz 2005. godine, u centar stavlja Dwighta, kojem se nanovo javlja fatalna Ava Lord, žena koja ga je prije više godina napustila. Dwightov ponovni kontakt s dotičnom život će mu pretvoriti u potpuni kaos.

U ulozi talentiranog fotografa originalnog Clivea Owena ovaj put je zamjenio Josh Brolin, a od pridošlica tu je i Joseph Gordon-Levitt. Budući da se ovaj dio tematski odvija prije originala, ponovno ćemo gledati i Mickeya Rourkea kao „čovjeka rođenog u pogrešnom vremenu“, Marva. Ostatak ekipe čine Jessica Alba, Dennis Haysbert, Jaime King i Jamie Chung. Christopher Meloni, poznat po Law & Orderu, odigrat će ulogu zloglasnog policajca. 4. listopada ove godine je datum kad ćemo napokon dočekati i drugi dio, nakon punih osam godina čekanja, i svjedočiti novim pustolovinama Millerovih anti-junaka s potpunog ruba.

4 komentara za “Josh Brolin kao Dwight u novom Sin Cityju

 • Valentino says:

  :O koji k… pa nebude pola original ekipe, još kad nema ni Britany Murphy, a imam jedan stari Total Film u kojem su rekli da bu ona jedina u sva tri nastavka koja su planirali.

 • Valentino says:

  E, jedino ako… to nije razjašnjeno u članku… ta priča sa Avom Lord i njim će biti ono “prije nego se vratio s novim licem” gdje je bio ćelav, ako će Brolin glumit tog starog Dwighta onda može, al ak će baš zamjenit Owenovog Dwighta, onda bezveze.

 • Deni Zgonjanin says:

  Da on će odglumiti starog Dwighta, a što se tiče Brittany Murphy, jebiga, smrt zna spriječiti nastup u filmu :)

 • Valentino says:

  haha, ma na to sam i mislio, baš će falit, i ona i Michael Clarke Duncan

Leave a Reply

Your email address will not be published.