Josh Brolin dobio ulogu `Thanosa´

Piše: tonymelo

Josh-Brolin-Dame

Da je Josh Brolin djevojka, bio bi ona iz pjesme Alicie Keys, Girl on Fire. Osim što je upravo završio sa snimanjem drame Everest, ove godine u kino dolaze i Sin City: A Dame to Kill For, kao i dugo očekivana kriminalistička drama Inherent Vice. Kada tome pridodamo jučerašnju Marvelovu objavu da je dobio ulogu jednog od najvećih negativaca njihovog univerzuma Thanosa, te vijest kako ga je Denis Villeneuve, redatelj filmova Prisoners i Enemy, odabrao za ulogu u novom projektu Sicario, mislim da je usporedba s početka teksta sasvim primjerena.

Josh-Brolin-Thanos

Ukoliko nemate pojma tko je Thanos, to je onaj ljubičasti frajer koji se pojavi u skrivenoj sceni na kraju Avengersa. Svi do sada snimljeni filmovi iz Marvelovog univerzuma polagano grade priču koja bi trebala kulminirati u trećim Avengersima u epskom sukobu protiv Thanosa. Pretpostavlja se da će priča biti inspirirana onom o Infinity Gauntlet (rukavici koja nositelju daje božanske moći), s obzirom da se u dosadašnjim filmovima spominju predmeti poput The Tesseracta i The Aethera koji bi zajedno trebali sačinjavati kristale koji Infinity Gauntletu daju moć. Brolina ćemo u ulozi Thanosa moći vidjeti u nadolazećem Gardians of the Galaxy filmu.

Što se tiče novog projekta redatelja Villeneuvea, kriminalističke drame Sicario, Brolinu će društvo praviti Emily Blunt, Benicio Del Toro i Jon Bernthal. Film će pratiti policajku Blunt koja s nekoliko plaćenika otputuje u Mexico kako bi uhvatila opasnog kralja droge. Roger Deakins, direktor fotografije koji je već surađivao s Villeneauveom na filmu Prisoners, radit će i na ovom projektu. Snimanje filma trebalo bi započeti na ljeto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.