Joseph Gordon-Levitt je novi Batman?

Piše: Matea Rebrović

Nolanovi Batmani tek su dočekali svoj kraj, a ljudi već žude za novim filmovima o čovjeku šišmišu. Ono što je 100% sigurno, novog Batmana nećemo vidjeti solo još nekoliko godina. U inat uspješnim Avengersima, Warner Bros. iduće godine kreće u snimanje Justice League, filma koji je zasad najavljen za 2015. godinu. Poput Marvelovih super junaka, Justice League okuplja heroje poput Supermana, Batmana, Green Lanterna, Wonder Woman itd.

Veliki zbilja igraju pametno, pošto su počele kružiti glasine o tome tko će preuzeti ulogu Batmana. Iako se Joseph Gordon-Levitt pojavljuje u zadnjem Nolanovom Batmanu, to očito neće spriječiti Warner braću da mu obuku crni plašt. Nećemo se zavaravati, svi mi obožavamo Levitta. Tko mi svega, veselim se svakoj njegovoj ulozi, no sama pomisao na Josepha Batmana mi je pomalo zbunjujuća. Je li on zbilja nečiji Batman?

Ne znam što je spopalo filmski svijet – od Plaćenika, Avengersa do Justice League, mix za mixom bilo akcijskih ili fiktivnih junaka. No pare se zgrću, publika uživa, a ja iščekujem spoj Power Rangersa i Nindža kornjača.

10 komentara za “Joseph Gordon-Levitt je novi Batman?

 • peroprekoplotic says:

  Spoiler alert za one koji nisu gledali zadnji:
  Pa kaj nije u zadnjem bilo da je on Robin?

 • Sven Mikulec says:

  SPOILER

  O tom bi se sad dalo raspravljati. Batman se umirovio, tj. Bruce Wayne. Robin je dobio “ključeve” Bat Cavea, šišmiši su ga prihvatili, pa cijela ona priča oko toga da nije važno tko je ispod maske, da je važno da bude simbol, bla bla… Ja sam, znači, shvatio da je Robin postao novi Batman, preuzeo štafetu i to. Druga je stvar što je Nolan zakomplicirao to i pomiješao dva lika, Robina i Batmana.

 • Anonymous says:

  ovi mixevi nisu, kako kaže članak, spopali filmski svijet, Avengeri i Justice League su adaptacije istoimenih stripova, a popularnost Avengera sama pokazuje koliko su gledatelji spremni na to, pretpostavljam da JL neće biti toliko uspješni ali vjerujem da će bit fanova tog stripa koji će podići zaradu… i kaj fali power rangersima? 😛

 • Valentino says:

  Ne znam baš, sklizav je to teren Joe. Super mi je Joe, al mi nekak nije za super junake. Njega vidim više kak utire svoj put u pametnim dramama i trilerima.

  I kaj fali JL, možda baš bude bolji nego Avengers, ionako je Marvel sranje, DC FTW!! 😛

 • Deni Zgonjanin says:

  Meni osobno bi idealan tumač Batmana bio Jon Hamm, ako se uzme u obzir fizički izgled iz stripa…

 • tonymelo says:

  Ma neće on bit Batman nego će bit Nightwing. Provjerena informacija. 😀 I slažem se s Denijem Jon Hamm stvarno liči na Bruce Wayna, a pretpostavljam da nije loš glumac pošto su Mad Men godinama osvajali sve moguće nagrade.

  I da Valentino nemaš pojma, opće je poznata činjenica da je Marvel bolji. 😀

 • Kocka says:

  Možda je ispalo u krivom tonu, ali ja obožavam Power Rangerese i Nindža kornjače 😀 I nemam ništa protiv mixeva, ali spopali su filmski svijet, to sigurno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.