Još jedna kandidatkinja za Captaina Americu

Piše: Filip Jakovljević

Već smo nekoliko puta izvještavali o glavnoj ženskoj ulozi u filmu Captain America: The Winter Soldier i uvijek su se ponavljala ista imena. Lista glumica koje su navodno bile u užem izboru je izgledala ovako: Alison Brie, Emilia Clarke, Mary Elizabeth Winstead, Felicity Jones, Anna Kendrick, Imogen Poots. Kao da ih nema dovoljno u konkurenciji, sada se pojavilo još jedno ime, Emily VanCamp, koja je neočikivano otišla na vrh ove liste i trenutno je najbliže ulozi.

Istina, nismo sigurni ni o kojoj se ulozi još točno radi, iako je vrlo vjerojatno da će to biti lik Sharon Carter, S.H.I.E.L.D.-ove agentice, djevojke Stevea Rogersa (Captain America) i nećakinje Peggy Carter (Kapetanovog komada iz prvog filma).

Radnja filma će se odvijati nakon događaja u Avengersima, a za pojavljivanje u filmu su potvrđeni Chris Evans, naravno, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Frank Grillo, Cobie Smulders, Toby Jones, Scarlett Johansson i Samuel L. Jackson. Film u kina dolazi 4. travnja 2014., a evo i par zanimljivosti koje su potvrđene za film: film će barem djelomično biti sniman u Los Angelesu, Anthony Mackie je potvrdio kako će njegov lik Falcon ipak moći letjeti, kao i u stripovima (iako su kružile glasine kako neće imati tu moć), film će vjerojatno imati dva negativca – Crossbones i Winter Soldier, Hayley Atwell (Peggy Carter u prvom filmu) se neće pojaviti u nastavku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.