Još jedan protivnik za Iron Mana

Piše: Filip Jakovljević

Nakon što je potvrđeno kako će  se u trećem nastavaku Iron Mana Guy Pearce pojaviti u ulozi doktora Aldricha Killiana, svi su mislili kako će on biti primarni neprijatelj superjunaka. Uz to mnogi obožavatelji vjeruju kako je Ben Kingsley doveden za ulogu Iron Manovog najvećeg neprijatelja, Mandarina, iako to studio još uvijek opovrgava. Bio Kingsley bad guy u ovom filmu ili ne, sada je ipak poznato kako će se Tony Stark u svom oklopu morati boriti protiv više od jenog supervillaina.

Filmu je, naime, pridružen glumac Ashley Hamilton, dosada poznat po nekoliko uloga u američkim sapunicama i filmovima nešto nižeg budžeta. Glumac će utjeloviti Firepowera, negativca koji koristi oklop sličan protagonistovom, a ulogu je navodno dobio zahvaljujući prijateljstvu s Robertom Downeyem Jr. Također je potvrđeno kako će se redatelj prva dva dijela, Jon Favreau, vratiti u ulozi Starkovog pomoćnika Happy Hogana. Redateljsko će mjesto preuzeti Shane Black, a film u kina dolazi 3. svibnja 2013.

5 komentara za “Još jedan protivnik za Iron Mana

 • vanja says:

  shane & downey = kombinacija snova 😉

 • Mirnes says:

  Slažem se sa oboje. Jesu Shane i Downey dobra kombinacija, ali ovo će biti vjerovatno najgori nastavak serijala, baš kao i Spiderman 3. Previše likova ne miriše na dobro, ali živi bili pa vidjeli :)

 • Jelena Djurdjic says:

  čekajući dan kada će da olade sa ovakvim super herojima. zamaraju me

 • vanja says:

  o jelo jelo jeleno … 😀 nemoj tako, neka ih, nek’ blješte i sjaje i spašavaju svijet. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.