Jonathan Liebesman na čelu serije `Shannara´

Piše: tonymelo

Jonathan_Liebesman

1977. godine Terry Brooks napisao je knjigu “The Sword of Shannara”, prvi dio originalne trilogije koja je kasnije prerasla u franšizu koja danas broji dvadeset i pet knjiga. Bila je to najpoznatija serija fantasy knjiga koja do danas nije doživjela adaptaciju na male ili velike ekrane. No, uskoro će se i ta povijesna nepravda ispraviti. MTV je naručio deset epizoda fantasy serije Shannara.

Jon Favreau trebao je preuzeti ulogu redatelja, ali neće biti u mogućnosti zbog problema s rasporedom. Umjesto toga, preuzet će ulogu izvršnog producenta, a glasine kažu kako će na njegovo mjesto zasjesti Jonathan Liebesman, redatelj nadolazećeg reboota Teenage Mutant Ninja Turtles. Prva sezona serije pratit će radnju druge knjige “The Elfstones of Shannara”, koji mnogi fanovi smatraju najboljom knjigom franšize.

Radnja serije odvijat će na Zemlji, nekoliko tisuća godina nakon propasti civilizacije, te će pratiti obitelj čiji potomci barataju drevnom magijom i koji svojim avanturama preoblikuju budućnost svijeta u kojemu žive. Na scenariju će raditi Al Gough i Miles Millar koji su poznati po radu na seriji Smallville.

Leave a Reply

Your email address will not be published.