Johnny Depp dogovara iduće projekte

Piše: Iva Bucić

dr-depp

Johnny Depp na svoju listu ekscentričnih uloga vrlo bi uskoro mogao dodati još jednu. Naime, u filmu Black Mass mogao bi odigrati najpoznatijeg bostonskog kriminalca Jamesa Whiteyja Bulgera, koji već tri godine čami u zatvoru zbog višestrukih ubojstava, reketarenja, šverca droge i još par sitnica.
Najbolji dio priče je to što je Bulger bio doušnik FBI-a, a agent John Connollygodinama ga je spašavao od ruke zakona.

U pregovorima za mjesto redatelja je Scott Cooper (Out of the Furnace), koji bi trebao i napisati scenarij prema knjizi Dicka Lehra i Geralda o’Neilla Black Mass:The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob.

Film se trebao snimiti još prošlo ljeto, kada je Depp bio do grla u pregovorima, no planovi su propali jer nije postignut dogovor oko honorara. Svojevremeno se Joel Edgerton (The Great Gatsby) spominjao u ulozi FBI-jevca Connellyja, a govorka se da Edgerton ni u ovoj verziji nije otpao.

Ako se Depp odluči za ovu ulogu, morat će to odraditi prije Aliceinog drugog izleta u Zemlju čudesa, kao i prije petog nastavka Pirata.

Osim Bulgera, govorkalo se da bi se Depp mogao prerušiti i u Marvelovog Doctora Strangea. Iako je sasvim izgledno da je već sve dogovoreno i isplanirano, Marvelovci šute kao zaliveni.
Naime, iako se već neko vrijeme u ulozi tridesetogodišnjeg Doctora spominje (tridesetdvogodišnji) Joseph Gordon-Levitt, netko je dojavio da se s čelnim ljudima u vezi glavne uloge susreo (pedesetogodišnji) Depp.

Doduše, čak i kad bi se prešlo preko nelogičnosti s godinama, Depp bi teško mogao naći mjesta za ovaj film u svom pretrpanom rasporedu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.