John Williams uvjeren da će on skladati score za Episode 7

Piše: Deni Zgonjanin

John Williams je jučer u intervjuu danom za svoju fan stranicu najavio kako postoji dobra šansa da će upravo on skladati score i za novi Star Wars film, Episode 7. Tvrdi da mu nitko još nije pristupio sa ponudom, no da njegov angažman najviše ovisi o njegovom zdravlju i volji da se obveže na još jedan ili više filmova.

Ova vijest je obradovala fanove, unatoč tome što službenih razgovora oko gaže nije bilo, pa njegova najava ne znači mnogo, kad uzmemo u obzir da će novu trilogiju raditi potpuno nova ekipa, tj. novi scenaristi, redatelj, producenti itd., pa je bilo za očekivati da će priliku dobiti i drugi kompozitor. Pogotovo kad znamo da će prvi film režirati J.J. Abrams, koji ima svojeg redovitog kolaboratora, Michaela Giacchina.

On je smatran najizglednijim kandidatom za skladanje novog scorea, čovjekom koji bi trebao unijeti malo svježine u franšizu. Svaka čast Williamsu, on je jedan od najzaslužnijih za uspjeh Star Wars filmova, ali kao što rekoh, novi film će sa J.J. Abramsom pokušati privući nove, mlađe fanove, a Giacchino je pokazao da može i umije, pa bi mu trebalo pružiti priliku…

Leave a Reply

Your email address will not be published.