John Logan piše 24. i 25. Bonda

Piše: Valentino Bahun-Golub

S obzirom na velik broj pozitivnih reakcija kritike i publike na Skyfall, ne čudi da je barem jedan od ljudi koji su uključeni u film – pisac John Logan – već zaposlen Bondovim sljedećim korakom. Navodno, on je ispred svih nas i već je pao dogovor između njega i producenata Barbare Broccoli i Michael Wilson za dvodijelnu priču.

Daniel Craig je već potpisao za još dva filma, put je čist za Eon produkciju da počne oblikovati sljedeće filmove oko njega još jednom, prvi zapisan za 2014.

Ništa još nije poznato o radnji filmova, ali rečeno je da su povezane, originalna priča. Naravno, očekivali bismo uobičajenu kvotu djevojaka, oružja i egzotičnih lokacija. I… pa, da kažemo išta više pokvarili bismo Skyfall, pa nećemo više nagađati.

Što to znači za dugoročne Bond scenariste Neala Purvisa i Roberta Wadea, još se ne zna, iako imamo neku nadu da će se barem konzultirati s njima. S time, njihova produkcijska karijera se zagrijava, pa će možda biti sretni odmaknut se od Bonda da se fokusiraju na vlastite projekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.