John Leguizamo je Del Boy!

Piše: Deni Zgonjanin

Dame i gospodo, napokon je poznato ime glumca koji će utjeloviti legendarnog muljatora Del Boyja u američkoj verziji serije Only Fools And Horses. U toj ćemo ulozi gledati Johna Leguizama kao starijeg brata Trottera, odlučila je TV kuća ABC.

Iako još ne znamo tko će utjeloviti Rodneyja, pretpostavljam da će pick pasti na nekog Latinoamerikanca, obzirom na podrijetlo glavnog glumca. Po meni, da nije u godinama, najbolji izbor bi bio John Turturro, no to ćemo još vidjeti. Prvotni kandidat za ulogu Del Boyja je bio Steve Carell, dok je David Jason (originalni Del Boy) u zajebanciji izjavio kako bi Johnny Depp dobro odradio tu ulogu. Kao idealnog kandidata su neki američki forumaši vidjeli Joea Pescija, što je naravno bilo nerealno za očekivati, ali je zvučalo intrigantno.

Scenarij za seriju će pisati Steven Cragg i Brian Bradley, scenaristi Scrubsa, što po meni i nije baš idilično, pošto su Stažisti serija sa dosta brzom radnjom, a Mućke ipak imaju malo sporiji tempo, no opet, riječ je o američkoj verziji serije pa je sve moguće…

5 komentara za “John Leguizamo je Del Boy!

  • Danijel.82 says:

    Blago rečeno, užasnut sam najavom o pokretanju rimejka najuspešnije britanske serije svih vremena. Ne vredi suviše raspravljati o još jednom “skrnavljenju” od strane Amera.

  • vanja says:

    Trotteri, BBC-jev Sherlock, gdje je tomu kraj … mislim, nemam ja ništa ni protiv Amera ni protiv obrada, ali halo, malo mašte, noviteta, bar u izboru?

    Ako je to vrijedilo tako mnogo i postalo kult već generacijama, mislim – daj … samo mi lome bagrenje

Leave a Reply

Your email address will not be published.