Joel McHale glavna uloga u “A Friggin’ Christmas Miracle”

Piše: Deni Zgonjanin

Joel McHale trenutno pokušava ostvariti karijeru izvan televizije, pošto je serija koja ga je proslavila, Community, ovih dana pala na prilično niske grane. Pregovara oko nastupa u nekoliko filmova, a jedan je već dogovorio.

Riječ je o komediji A Friggin Christmas Miracle, gdje će nositi glavnu ulogu, oca koji zajedno sa ženom i djetetom odlazi proslaviti Božić kod oca i brata, ali kad stigne otkrije da su mu darovi za sina ostali doma, pa kreće na dugački put natrag, u društvu oca i buraza, što mu ne predstavlja posebno zadovoljstvo.

Oca bi trebao glumiti Robin Williams, a ženu Lauren Graham. Ne znam za vas, ali meni ovo zvuči kao iznenađujuće kvalitetan casting, obzirom da McHale liči na Williamsa, te mu odlično sjedaju uloge umišljenih ali zabavnih seronja. Ne smijem zaboraviti ni Lauren Graham, koja ima puno više glumačkih kvaliteta nego što je većina nas mogla vidjeti, obzirom da je najpoznatija po svom radu na TV seriji Gilmore Girls.

Snimanje bi trebalo početi prije ljeta, pod redateljskom palicom McHaleovog kolege iz Communityja, Tristrama Shapeeroa (Community, Workaholics)…

2 komentara za “Joel McHale glavna uloga u “A Friggin’ Christmas Miracle”

  • Ivo Skocic says:

    KHM, community pada na niske grane?

    Iako su dobili half season ove godine, mislim da ce dogodine sve bit ok.

    Gledanost im nikad nije bila bolja.

  • Sven Mikulec says:

    Premijernu je epizodu 4. sezone pogledalo 3,8 milijuna Amera, u usporedbi sa 7 (prva), 5 (druga) i 4 (treća), Nadam se da će serija preživjeti, ali nakon odlaska autora Dana Harmona i legende Chevyja Chasea, čisto sumnjam. Šteta, Community je jedna od najdražih mi serija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.