Joel Kinnaman novi RoboCop?

Piše: Jelena Djurdjic

Ne znam pamti li tko, ali prije nekog vremena se pisalo da je famozni Michael Fassbender sigurica za ovo, i da ga je sam redatelj, Jose Padilha (redatelj nenadjebivih Elite Squad 1 i 2), nagovorio na suradnju. Kako zašto ne znamo, no novi RoboCop ipak neće biti all-mighty Michael, nego jedan na prvi pogled neobičan izbor, koji kako prolaze minute saznajnog procesa, postaje sasvim cool izbor.

Pitanja tko je ubio Rosie Larson i tko je novi RoboCop mogu imati isti odgovor.  Joel Kinnaman, koji se prošle godine sasvim fino pokazao u sasvim finoj seriji The Killing (čije prve epizode spadaju u sam vrh tv-serija ikad), i koji se ne znam kako pokazao u novom filmu Denzela Safe House, je dobio ponudu, koju ne znamo može li odbiti. Scenarij piše Josh Zetumer (Quantum of solace).

Interesantno je da će projekt ubrzo postati realnost najviše zahvaljujući donacijama više od 25 tisuća ljudi, tj. ne tek tako ljudi, nego fanova, zagriženih za tipa koji uvijek mora da ide dalje, jer: „Somewhere there is a crime happening“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.