Jessica Biel kao slavna Vera Miles

Piše: Kim Koncar

Kada su zvijezde Hollywooda saznale da će knjiga Stephena Rebelia „Alfred Hitchcock and the Making of Psycho” doživjeti ekranizaciju, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo saznati i imena glumaca koji su dorasli zadatku.

Glumačkoj postavi, koju čine Anthony Hopkins kao Hitchcock, Helen Mirren kao njegova žena Alma Reville, James D’Arcy kao Anthony Perkins i Scarlett Johansson kao Janet Leigh, odnedavno se pridružila Jessica Biel, koja će utjeloviti Veru Miles.

Vera Miles davne 1960. godine utjelovila je lik Lile Crane, sestre glavnoga lika koji je tumačila Janet Leigh, u originalu „Psiho“. Vera Miles istu ulogu reprizirala je pune 23 godine kasnije u nastavku originalne priče koji je dobio iznenađujuće pozitivne kritike.

Fokus filma biti će na odnosu Alberta Hitchcocka i njegove žene Alme Reville te njihovom nastojanju da prikupe potrebna financijska sredstva za snimanje „Psiha“. U američkim medijima objavljeno je da snimanje počinje sljedeći mjesec. Projekt ovako velike i zanimljive tematike, sigurni smo, rezultirat će sjajnom ekranizacijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.