Jennifer Lawrence ne namjerava usporiti

Piše: Terezija Bjelajac

Nakon što je pokorila cijeli otok ljudi, virtualno, prebacuje se u ovaj svijet i nastavlja skoro pa isto, samo u svijetu filma. Njen performans u Silver Linings Playbook Davida O. Russella zaradio joj je nominaciju, a po nekima, čak i sigurnog Oscara. Iskoristivši to kao dobru odskočnu dasku, pridružila se već sada impresivnoj postavi novoga Russellovog filma, American Bullshit.

Film je baziran na istinitoj priči o tajnoj operaciji Abscam, koja uzima mjesto i  vrijeme u već sada davnim osamdesetima. Lawrencein partner, Bradley Cooper (Limitless, Silver Linings Playbook) i Christian Bale (The Dark Knight, Fighter) nosioci su glavnih uloga, a Lawrence će glumiti Baleovu ženu. No, ni tu ne staje. Kasnije ove godine imat ćemo priliku gledati ju u još jednom filmu sa Bradleyem Cooperom (da, ponovo) u trileru Serena danske redateljice Susanne Bier (Things We Lost in the Fire, Brothers).

Nakon American Bullshit, prebacuje se na snimanje nastavka X-mena: Days of Future Past, koje će početi 2014. Nova američka sweethart započela je karijeru munjevito, pa nam samo preostaje pomno pratiti njene nove poteze i zaključiti, je li ona stvarno ‘sve to’.

Jedan komentar za “Jennifer Lawrence ne namjerava usporiti

Leave a Reply

Your email address will not be published.