Jennifer Aniston traži partnera, Britanca po mogućnosti…

Piše: Deni Zgonjanin

Jennifer Aniston vjerovali ili ne, osim što puni naslovnice tabloida svojom potragom za životnim partnerom koji nije Brad Pitt (kojeg je navodno preboljela, ali ju to ne sprječava da komentira njegov brak sa Angelinom Jolie), ponekad i glumi pa nam vezano za njen novi projekt stižu vijesti.

Jennifer je pristala na glavnu ulogu u komediji/drami Miss You Already, čija se radnja vrti oko žene i muškarca koji su cijeli život najbolji prijatelji, sve dok on ne sazna da umire, a ona sazna da je trudna, što im iz nekog razloga uništi prijateljstvo. Ako je suditi po zapletu, ne vidim previše humora u filmu, no opet, muškarac bi trebao biti Britanac, što samo po sebi uvijek ispadne zabavno.

No baš ta uloga i brine Jennifer, koja zajedno sa režiserom Paulom Andrewom Williamsom nikako ne uspijeva pronaći idealnog partnera. Zašto? Pitaj boga, možda je prestara pa više ne kotira dobro na tržištu ili je problem puno jednostavniji – njeni filmovi rijetko ovoje kino blagajne pa si nitko ne želi srozati karijeru. Čak ni neki Britanac…

Leave a Reply

Your email address will not be published.