Jeff Wadlow završio scenarij za `Masters of the Universe´

Piše: tonymelo

he-man_and_the_masters

Redatelj drugog Kick-Assa, Jeff Wadlow, dovršio je scenarija za filmsku adaptaciju crtića Masters of the Universe. Na prvim verzijama scenarija radili su Terry Rossio (Pirates of the Caribbean 1-4), Richard Wenk (The Equilizer), te scenaristički duo Alex Litvak i Michael Dinch (Predators). Hoće li film ikada ugledati svijetlo dana, nije poznato.

Masters of the Universe franšiza bavi se sukobom dobra i zla u izmišljenom svijetu Eterinije. Sile dobra predstavljaju He-Man i She-Ra koji zajedničkim snagama biju bitku protiv zločestog Skeletora i njegovih kompanjona. Film je izvorno trebao režirati John Chu (G.I. Joe: Retaliation), no njegovo se ime više ne vezuje uz projekt.

Sada se čeka potez Columbia Pictures studija koji bi trebao odobriti scenarij i početak snimanja filma. Nažalost, Wadlow nema previše sreće na tom polju. Nedavno je dovršio scenarij za X-Force film koji je trebao biti dio X-Men franšize, ali je pao u zaborav nakon što je Fox odlučio krenuti s Deadpoolom i X-Men: Apocalypse. Neka mu u drugom pokušaju pomogne moć Greyskulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.