Jason Statham u novim Transformerima?

Piše: Deni Zgonjanin

Iako je prerano govoriti o ičem konkretnom vezano za 4. nastavak jedne od najuspješnijih franšiza u povijesti, glasine oko castinga su već počele. U sklopu tih glasina smo doznali kako je studio iza Transformera jako zagrijan za ideju da glavnu ulogu od Shie LaBeoufa preuzme Jason Statham.

Shia je prije nekoliko mjeseci objavio da se sigurno neće vraćati Transformerima, ali da je uvjeren kako Dark side of the Moon nije posljednja avantura Optimusa Primea i ekipe. Gledajući realno, zašto bi bila? Sa tolikom zaradom, studio je postavio čvrste temelje i može si dopustiti malo eksperimentiranja, što bi Stathamov angažman zasigurno bio…

Također doznajemo da se iza ideje da Statham nosi glavnu ulogu krije želja da franšiza poprimi malo mračniji ton, što mi zvuči smiješno pošto ne znam niti jedan Stathamov film koji bi mogli opisati kao mračan… Još jedan razlog je njegova veza sa drvetom od glumice, Rosie Huntington-Whiteley, za koju se producenti nadaju da bi mogla izroditi kemiju na ekranu koja je nedostajala u Moonu.

Moje mišljenje? Sranje… Obožavam Stathama, ali ovo je pomalo smiješna ideja, staviti Stathama u glavnu ulogu. Ne bi imao ništa protiv njegovog angažmana u sporednoj ulozi, ali glavnoj…

2 komentara za “Jason Statham u novim Transformerima?

  • Maxima says:

    statham je jedna od rijetkih koje mogu gledat’ i da im je uloga bit’ drvo 😀 (osim glp. ritchijevog revolvera, tu mi je mozak skor’o pregorio…)

    neka 😀

  • Maxima says:

    Stathy, oprosti što te oslovih k’o da si žemsko, kud baš tebe 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.