Jason Schwartzmann vezan uz ‘Jurassic World’

Piše: tonymelo

Jason-Schwartzmann

Prošlo je više od dvadeset godina od trenutka kada su prvi put kinima haračili dinosaurusi u filmskom spektaklu Jurassic Park. Steven Spielberg ispričao je priču, baziranu na noveli Michaela Crichtona, o tome što se dogodi kada čovječanstvo zlouporabi znanost. U narednim godinama, snimljena su još dva nastavka, koja su za razliku od originala, doživjela prilično mlačne kritike. Dvanaest godina nakon zadnjeg filma iz franšize, dolazi nam četvrti nastavak, koji je sada službeno naslovljen Jurassic World.

Novu dinosaursku avanturu režirati će Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed), služeći se revidiranim scenarijem kojeg su napisali Derek Connolly i njegova malenkost, a koji se bazirao na izvornome scenariju kojega su izradili koscenaristi filma Dawn of the Planet of the Apes, Rick Jaffa i Amanda Silver. Kada je u pitanju glumačka postava, za sada je sigurno samo to da će se u filmu pojaviti Ty Simpkins, dječak kojeg smo mogli vidjeti u filmovima Iron Man 3 i Insidious 1 i 2.

Što se tiče ostatka glumačke postave, najnovije vijesti govore o tome da bi se mladome glumcu mogli pridružiti Jake Johnson, Josh Brolin i Nick Robinson. Bryce Dallas Howard se također spominjala kao moguća kandidatkinja, a sada je to i potvrdila svojom izjavom za USA Today u kojoj je natuknula da se ponovno pokreće Jurassic Park franšiza, te da će slijedeće godine loviti dinosauruse. Još jedno poznato ime koje se veže uz projekt jest ono Jasona Schwartzmanna. Glumac kojeg ćemo uskoro imati priliku gledati u filmovima Saving Mr. Banks, The Grand Budapest Hotel i Big Eyes, također bi se mogao pridružiti borbi protiv dinosaurusa. S druge strane, svi ljubitelji lika i dijela Idrisa Elbae bit će razočarani saznanjem da je njegovo vezivanje uz ovaj projekt bila čista novinarska patka.

Jurassic World u kina dolazi 12. svibnja 2015. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.