Jared Leto bi mogao postati Joker

Piše: Tena Strahinec

jared-leto

Oskarovac Jared Leto mogao bi dobiti ulogu Jokera u DC-jevom nadolazećem filmu Suicide Squad koji je na redu 5. kolovoza 2016. Bila bi to Letova prva uloga nakon Dobrih dilera iz Dallasa (izv. Dallas Buyers Club).

Kako o Letu, tako se priča i da su glavni zvjezdani interesi redatelja Davida Ayera glumci Ryan Gosling, Will Smith i Margot Robbie. Gosling je ispao iz priče zbog neslaganja s duljinom ugovora pa je Leto zauzeo njegovo mjesto u borbi za Batmanovog glavnog i najzabavnijeg neprijatelja. Nedavno je izjavio: „Imam na piku jedan projekt. Uzbuđen sam oko onog što se događa… Postoje nevjerojatne prilike i jako sam zahvalan na njima. Veselim se ponovnom snimanju filmova sad kad je turneja pri kraju. 2015. će biti zanimljiva. (…) Zakleo sam se da neću ništa reći, ali mislim da će uskoro biti dosta materijala za pričanje, to je sigurno.“

U filmu bismo napokon mogli vidjeti i Harley Quinn, Jokerovu djevojku i pomoćnicu te dobru prijateljicu Poison Ivy. Harleen Quinzell je po zanimanju psihijatrica, a tako se i susrela s Jokerom, zaljubila u njega te mu omogućila bijeg iz Arkhama. Nakon što je vidjela kako je Batman uništio njenu ljubav i vratio ga u Arkham, presvukla se u kostim dvorske lude i postala Harley Quinn. Za njenu se ulogu pričalo da razmatraju Caru Delevigne ili Margot Robbie. Koju god da odaberu morat će proći dobre pripreme da se stopi s Harleynim umom i fizičkim sposobnostima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.