`Jane Got a Gun´ osigurao postavu i datum izlaska

Piše: tonymelo

ewan-mcgregor-and-natalie-portman-gallery

Vestern Jane Got a Gun, će i u slučaju potpunog neuspjeha kod kritičara i na kino blagajnama ostati upamćen, ako po ničemu drugome, onda po drami koja se odvijala iza kamera. Ovo je jedan od onih filmova kojeg već sada možemo svrstati u kategoriju vjerovali ili ne. Dakle, da objasnimo o čemu se tu radi. Natalie Portman je izabrana za ulogu žene koja, kako bi obranila farmu i ozlijeđenog muža razbojnika od napada njegove bivše bande, u pomoć poziva svojeg bivšeg ljubavnika. Michael Fassbender je trebao glumiti tog bivšeg ljubavnika, a Joel Edgerton vođu razbojnika. Za sada se sve čini sasvim u redu, zar ne? E, pa ne zadugo.

Iz nepoznatih razloga sve je krenulo ukrivo. Prvo je Fassbender odustao od uloge, jer nije mogao uskladiti raspored snimanja, što je rezultiralo time da je Edgertonu dana do tada Fassbenderova uloga bivšeg ljubavnika. Tada je Jude Law izabran za ulogu glavnog negativca. Da stvar bude još čudnija, nakon prvog dana snimanja, redateljica Lynne Ramsay daje otkaz. Studio nalazi zamjenu u Gavinu O’Connor (Warrior), ali tada Law odustaje od snimanja, jer ne želi raditi ni sa kim osim s Ramsay. Nakon njega, ulogu negativca dobiva Bradley Cooper, koji također iznenada odustaje. Na samome kraju, uloga je dodijeljena Ewanu McGregoru koji se za sada čini kao konačan odabir.

Film će u kinima zaigrati 29. kolovoza 2014., a mi se iskreno nadamo da će se glumci do tada dogovoriti tko će glumiti koju ulogu.

2 komentara za “`Jane Got a Gun´ osigurao postavu i datum izlaska

  • Marin says:

    Čudna priča, da.

    No, male greške. Lynne Ramsay je gospođica, zapravo, a redatelj Warriora jest Gavin, ali O’Connor.

  • tonymelo says:

    Hvala, prepravljeno. Izmišljeni Gavin Cooper nastade kao produkt kombinacije Bradleyja i redatelja O’Connora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.