Jamie Foxx glavni negativac u nastavku Spidermana?

Piše: Deni Zgonjanin

Nakon što smo saznali da će redatelj Marc Webb režirati i nastavak Amazing Spidermana, te da ćemo u njemu opet gledati Andrewa Garfielda i Emmu Stone, dolazi nam prva važnija i zanimljivija vijest vezana za casting ostalih uloga. Jamie Foxx navodno pregovara oko preuzimanja uloge glavnog negativca u filmu, Electroa. Pregovori su još u ranoj fazi, tako da ovu vijest ne bi trebali uzimati za gotovo, no zahvaljujući Twitteru, saznali smo da je Foxx jako zagrijan za ulogu. On je povodom Halloweena na svom accountu objavio da se obukao u Electroa te da mu kostim jako dobro stoji, što je znakovito.

Ono što mene najviše čudi kod ove vijesti jest činjenica da je lik u pitanju u stripu bijelac, pa me iznenađuje odluka producenata da krenu u pregovore sa glumcem koji uopće ne liči na Electroa. Najviše zbog prijašnjih slučajeva, poput Daredevila gdje je Michael Clarke Duncan preuzeo ulogu Kingpina, a svi znamo kakvo je smeće film ispao. Ne kažem da je za to kriv pokojni MCD, ali… Srećom po Webba, Foxx je prilično dobar glumac, pa me stvarno zanima kako će pristupiti liku, koji nadam se neće imati isti ridikulozni kostim kao u stripu.

 

4 komentara za “Jamie Foxx glavni negativac u nastavku Spidermana?

 • Anonymous says:

  Eletroa? kaj ne bi bilo Electra?

 • Igor says:

  Ponestaje im glavnih negativaca…

 • Deni Zgonjanin says:

  Electroa, ne Eletroa… Dvoumio sam se, ne znam…

 • tonymelo says:

  Ne bih rekao da im ponestaje negativaca. Plan je da se snimi šest filmova, ako prva tri budu dobro prihvaćena. Electro je jedan od članova Sinister Six glavne grupe Spidermanovih protivnika. Tamo su i Vulture, Kraven, Mysterio, Dr. Octopus i Sandman. Ali pošto su Dr. Octopus i Sandman bili u onim tragedijama s Tobyjem možda će njih izbjegavat pa uzet nekog tipa Scorpiona, Hobgoblina, Carnagea, Shockera, Hammerheada, Tombstona, Blackcat ili možda nekog novijeg poput Mr. Negativa. Sve u svemu negativaca im ne fali. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.