James Mangold režira Wolverinea?

Piše: Deni Zgonjanin

Izgleda da su FOX i Hugh Jackman blizu pronalaska redatelja koji će se uhvatiti u koštac sa snimanjem novog Wolverinea, nakon što je Darren Aronofsky tako naprasno otkazao suradnju.

Da se podsjetimo, Aronofsky je izabran da unese malo života u franšizu, nakon što ju je Gavin Hood sa prvim filmom uspavao pa je oduševljenje fanova bilo ogromno. Nakon što se dogodila pizdarija sa Japanom gdje se novi nastavak trebao snimati, Aronofsky je otkazao suradnju i ostavio projekt na cjedilu. Od onda je interes fanova pomalo splasnuo i stekao se dojam da ove ipak ove godine neće početi snimanje istog.

No, izgleda da su povoljni vjetrovi počeli puhati za projekt pošto su FOX i Hugh Jackman uvjereni da su našli svojeg čovjeka za režiju. Riječ je o Jamesu Mangoldu, redatelju po meni nepošteno popljuvanog Knight and Daya te odličnog 3:10 to Yuma. Nikakav potpis još nije stavljen, ali je sudeći po nekim izvorima interes za suradnju obostran, što daje razlog za optimizam fanovima da će novi Wolverine ipak imati dušu. za razliku od prošlog…

Leave a Reply

Your email address will not be published.