Novi Bond krenuo u realizaciju, Penelope najstarija Bond djevojka ikad

Piše: Deni Zgonjanin

Nakon što je Skyfall pokorio kino dvorane diljem svijeta, MGM je službeno objavio kako imaju u planu snimiti još nekoliko nastavaka. Tako su producenti najavili snimanje 24. i 25. Bonda kao sigurnu stvar, te krenuli u potragu za redateljem.

Iako je Sam Mendes svojevremeno demantirao mogućnost da se vrati za kormilo franšize, a neki novinari najavili Nicolasa Windinga Refna kao najizglednijeg kandidata za režiju novog Bonda, prije nekoliko dana smo saznali kako će novi nastavak ipak režirati Sam Mendes. Ako sve prođe dobro, smiješi mu se i režiranje 25. nastavka, no prvo treba ponoviti uspjeh prethodnika sa 24. Bondom. A to mu neće biti teško, barem ako je suditi po glavnoj glumici u novom filmu.

Producenti s Barbara Broccoli i Michael G. Wilson su ponosno obznanili kako je Penelope Cruz, koju su probali angažirati i za prijašnje filmove, ali je ta suradnja propala zbog preklapanja rasporeda glumice, pristala odraditi ulogu nove Bond djevojke. Ona će sa svojih 40 godina službeno postati najstarija Bond djevojka u povijesti, što je fascinantan podatak. Snimanje bi trebalo početi idućeg ljeta, a datum premijere ćemo saznati narednih mjeseci…

Leave a Reply

Your email address will not be published.