Jaimie Alexander pregovara oko uloge u ’Batman vs. Superman’

Piše: Jure Maleš

Thor-2-The-Dark-World-Official-Photo-Lady-Sif-Battle

Od kada su krenule glasine da će se Wonder Woman pojaviti u nadolazećem filmu Zacka Snydera Batman vs. Superman, fanovi ne prestaju pogađati tko bi ju mogao utjeloviti. Nedavni poziv Warner Bros i DC studija upućen glumici Jaimie Alexander možda je pružio odgovor na to pitanje.

Jaimie će publika prepoznati kao ratnicu Sif iz Marvelovog filma Thor, čiji nastavak The Dark World uskoro kreće u kinima. Uloga za koju pregovara je službeno pod velom tajne, ali budući da traže visoku i fizički spremnu glumicu, možemo zaključiti da se vjerojatnije radi o amazonki Wonder Woman nego o usputnoj ljubavi Brucea Waynea, odnosno Batmana.

Ako su ova nagađanja istinita, to će biti prvi put da se lik Wonder Woman uspješno preselio iz stripa na veliko platno, budući da je lik osim animiranih filmova do sada imao samo uspješnu seriju sa Lyndom Carter tokom 70-ih kao i neuspješni pilot sa Adrianne Palicki iz 2011. Iako bi to bila velika vijesti, fanovi se ne trebaju pretjerano veseliti jer bi njena uloga bila mala, pošto je fokus nadolazećeg filma na sukobu Batmana i Supermana, dok će Wonder Woman opet morati čekati svoju priliku na centru pozornice. Hoće li naknadno dobiti svoj film, ili možda još jednu seriju, ovisit će o uspjehu Snyderova Batman vs. Supermana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.