Jack The Giant Killer

Piše: Deni Zgonjanin

Polagano se završava casting Jacka the Giant Killera, novog projekta Bryana Singera i čini se kako će ekipa biti sasvim solidna. U ekipi su već Stanley Tucci, Bill Nighy, John Kassir i Nicholas Hoult – a njima će se vjerojatno pridružiti i Ewan McGregor.

McGregora sam uvijek smatrao precijenjenim i nisam shvaćao kako uspijeva dobiti tolike uloge čak i nakon što su ga novinari stavili na prvo mjesto liste glumaca koji ne opravdavaju honorare zaradom njihovih filmova. No, odgledavši njegov nastup u I love you Phillip Morris sjetio sam se njegovih odličnih uloga u Trainspottingu i Young Adam pa se posramio svojih razmišljanja. Tako da je angažman McGregora dobra stvar što se tiče glume, ali možda ne gledajući zaradu, jer ljudi očito nemaju previše interesa za njegove filmove.

Inače da se vratim na temu vijesti, radnja Jacka The Giant Killera se vrti Jackovog pokušaja da spasi princezu iz kraljevstva divova (?), a redatelj Singer već dosta dugo pokušava projekt pokrenuti sa nulte točke te je konačno uspio, kako nemam pojma… Početak snimanja je zakazan za kraj 3. mjeseca…

Leave a Reply

Your email address will not be published.